NL
EN
FR

  

De Boeckenberg clubdag is ondertussen een traditie geworden. En ook dit jaar heeft de Boeckenberg familie tijdens een supergezellige dag het einde van het korfbalseizoen gevierd. 

Het zonnetje was van de partij, de voorbereidingen waren getroffen en de deelnemers aan kubb-, volleybal- en petanque-tornooi waren er klaar voor.  Op en naast het kunstgrasveld werd ook alles in gereedheid gebracht om onze jongste jeugd te entertainen.

's Middags werden talloze kledingsstukken, paraplu's, ballen,  sleutelhangers en andere panter-curiosa aan spotprijsjes verkocht. 

Na de sportieve activiteiten werden in het "officiële" gedeelte de winnaars van de dag gevierd. En uiteraard blikten we voor al onze ploegen nog even terug op het voorbije seizoen. 

Afsluiter was de, ondertussen al even traditionele, bbq. 

We bedanken de initiatiefnemers/organisatoren. Ze zorgden met z'n allen weer voor een meer dan geslaagde afsluiter van het seizoen binnen onze prachtige Vereniging.

In augustus gaan we terug van start. Maar eerst wensen we iedereen een fantastische vakantie en de geselecteerden veel sportief succes toe.

Tot zeer binnenkort!

P.S. Jullie kunnen een paar foto's (voormiddag) terugvinden op volgende link

                                                                                                                                                                                                   

Bij het opruimen van de spullen van Maryse , vonden zoon Paul en dochter Diane een korte afscheidsbrief . Maryse bedankt hierin haar familie en vrienden , maar ook Boeckenbergers die haar geholpen hebben het verlies van haar echtegenoot Rik De Laet te helpen aanvaarden .Mooie woorden ...

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Boeckenberg de clubdag.

Voor ieder wat wils!
Voor de jonge jeugd is er korfbal, springkasteel, schminkstand en reuzespelen.
Voor de oudere jeugd en volwassenen organiseren we een kubb-, volleybal- en petanquetornooi.

Er wordt afgesloten met een BBQ! meer info hieronder...

Correspondentieadres :Familie Maryse Wanter - p/a Uitvaartverzorging Ko-i-Noor -Grotesteenweg 145 -2600 Berchem

Op vrijdagavond 31 mei 2019 is Maryse Wanter overleden in het woonzorgcentrum CLEO te Berchem.

Zij was de moeder en grootmoeder van Paul en Menno De Laet. Haar 91ste verjaardag werd 2 weken geleden nog gevierd in familiekring.

Maryse was een graag geziene dame op Boeckenberg en was vaak aanwezig op woensdagmiddag en bij wedstrijden van de topgroep.

Wij willen de familie en vrienden veel sterkte toewensen bij het verlies . 

 

De facturen voor de lidgelden voor het korfbalseizoen 2019-2020 van Boeckenberg en Blauw Wit zijn verzonden per mail. Bij ontbreken van een emailadres worden de papieren exemplaren zo snel mogelijk bezorgd.

Gelieve elke wijziging in uw lidmaatschap (wijziging statuut, nieuw lidmaatschap, stopzetting lidmaatschap,...) zo snel mogelijk te melden zodat wij de administratie kunnen aanpassen, via lidgeld@boeckenberg-korfbal.be.

De voorbereidingen op het volgend seizoen lopen volop. Uiteraard hopen wij dat we iedereen terug mogen verwelkomen volgend seizoen, tussen of naast de lijnen. In dat geval vragen wij uw lidgeld zo snel mogelijk te betalen, ondermeer voor de aansluiting bij de Kon Belgische Korfbal Bond, de verzekering en alle administratieve formaliteiten. 

Voor verschillende tegemoetkomingen op uw lidgeld, lees aandachtig de begeleidende brief of vind meer informatie op onze website onder de rubriek Club_Lidgeld.

Op zaterdag 1 juni om 13u00 spelen onze U19 de veldfinale tegen AKC op de terreinen van ASKC. In tegenstelling tot de officiële communicatie vanuit de KBKB zijn het wel degelijk onze U19-panters die de finale spelen. Zij eindigden samen met Kwik op de eerste plaats maar spelen de finale op basis van het onderlinge duel waar ze enkele goaltjes meer maakten. We verwachten dus al onze supporters op 1 juni om onze panters aan te moedigen!!

Verslag : Kwik – Boeckenberg : 20 - 23
A : Karen VC, Sara G, Jesse DB, Glenn G
V : Nikki S, Jolien H, Matthi D, Nick J
Scheidsrechter : Wensma – Mertens
Vandaag helaas geen gedetailleerd score-overzicht. Pen en papier waren bij de verhuis helaas verloren gegaan … (of het zou ook kunnen dat ik met alle verhuisperikelen gewoon vergeten was om het verslag te maken ☺). Mijn excuses.
De laatste reguliere competitiewedstrijd van het seizoen had voor beide teams geen belang meer. Onze panters hadden zich vorige week verzekerd van het behoud en Kwik was reeds zeker van een top 2 plaats. Zaak dus voor ons team om het seizoen toch met een goed gevoel af te sluiten en een mooi afscheid te bezorgen aan onze spelers die de stabils aan de haak gaan hangen.
Bij de biekes bleef korbalster van het jaar, Liesbeth heel de wedstrijd op de bank.

Verslag Blauw Wit A - JOKI A : 16 - 15 (7-6)
A: Kobe (4+s), Imke (5), Nina (1), Domien
V: Thomas, Karo (1), Yentl (1), Nils (1)
Wissels : Brent (s), Jan (1), Ben
Scheidsrechter : R. Hansens
De zondag van de laatste loodjes. Frank slaagde er in om zowat zijn hele spelersgroep naar het Boeckenberg Sportcenter te krijgen. Het vooruitzicht van een gratis bbq was daar misschien niet vreemd aan. Het betaamt om Joki te bedanken voor de moeite die Koen deed om voldoende spelers bijeen te halen om de wedstrijden op zondag te spelen. Voor hen hing de zware dreiging van degradatie boven het hoofd. Als ze puntenloos huiswaarts zouden keren, kon ATBS mits winst tegen Hoevenen weg geraken van die voorlaatste plaats. Immers, geen runner up wedstrijden in hoofdklasse 2.

Kalender
  July 2019  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Foto's
Trooper

Koop Online via Trooper

Bonvito login

E-mailadres 

Sporting A
Volg ons op Facebook

.

Events
Verjaardagen
19/07
Sven Wouters
19/07
Arnaut Goethals
19/07
Mimi Smits
19/07
Senne De Wandel
19/07
Bas Peeters
20/07
Jasper Jeurissen
23/07
Johnny Vermeiren
27/07
Riet Duytschaever
30/07
Celeste Preckler
30/07
Tim Meeussen
Twitter

Kon. Boeckenberg Korfbal Club vzw   |    Grensstraat 9   |   2100 Deurne   |   BTW BE 0408.601.117

info@boeckenberg-korfbal.be

 © 2016, website powered by Twizzit.com