1 - 0 al na 1 minuut !! 

Nadat Dirk P zorgde voor de mooie verslagen van de U13a panters tijdens de finalewedstrijden, waarvoor dank Dirk, nu terug een verslag van de verdere veldcompetitie van jullie trainer. 

Dit was wel de mooiste wedstrijd die we al dit seizoen gespeeld hebben, in aanval werden mooie doelpunten gemaakt. Stilaan zie ik wat we al weken trainen nu in de wedstrijd gebeuren. Gebruik makend van het ganse vak met veel spelverleggingen over 4 spelers met wisselende steunen en de vele getrainde technieken.

De meisjes scoorden alsof het een lieve lust was, Maura 2x, Cleo 2x, Camille 3x !!, (ze wordt met de week beter en beter), ondersteund door een hardwerkende kapitein Noor. Maar ook Eppo speelde een schitterende wedstrijd met 3 mooie doelpunten, knap gast! , snelle Lou 1x en Othmane, Kasper en Jun hadden wat pech, want anders hadden die ook gescoord. 

Zo hoort het ook, als iedereen scoort kan je niet verliezen. 

Doelpunt nr 11 staat op het bord !! Knap !!

Meer dan 10 doelpunten scoren is in de topleague U13 nog niet veel voorgekomen, het gemiddelde van de "topploegen" is rond de 5 doelpunten. 

Nog enkele wedstrijden zo verder spelen met 100% inzet, over 4 in ieder vak, voor mekaar spelen, gebruik makend van wat jullie getraind hebben en dan kan er nog iets moois uitkomen in deze veldcompetitie. ONE TEAM - ONE DREAM !!

ALLES is nog mogelijk !! We gaan er voor hé !!

Succes de volgende wedstrijden, vooral de 2 wedstrijden volgend WE zijn heel belangrijk !! 

Rik