NL
EN
FR

Na overleg met de trainers kunnen we jullie het volgende trainingsschema voorleggen voor de komende week. 

We verwijzen ook nogmaals naar het document met de maatregelen die we treffen en met wat we van jullie verwachten. 

Er zal telkens iemand klaar staan om jullie te ontvangen (maximum 10 minuten voor jullie training) en te begeleiden.

Een andere persoon zal jullie en jullie trainer bijstaan bij de praktische regeling (ontsmetten materiaal, handhygiene, 1,5m afstand etc) We zijn goed voorbereid en zijn ervan overtuigd dat alles vlot zal verlopen. 

Spelers uit ploegen die momenteel (nog) niet trainen, kunnen zich opgeven voor de vrije training op vrijdag. Het betreft individuele oefeningen of oefeningen per duo op eigen initiatief en onder supervisie van een door de Raad van Bestuur aangestelde verantwoordelijke coach. Julie kunnen jullie daarvoor wekeliks aanmelden bij Don Van Gorp (0477 28 16 90 of don.vangorp@telenet.be). Enkel na bevestiging van Don zal je op vrijdag toegang krijgen tot het trainingsveld. We zullen voor deze vrije training maximaal 10 personen toelaten op veld C. 

Tot op de eerstvolgende training! 

Na de nationale veiligheidsraad van 13 mei werd bekend gemaakt dat trainingen van sportclubs in openlucht weer mogelijk zijn vanaf 18 mei en voor maximaal 20 personen in aanwezigheid van een trainer.

Boeckenberg zal vanaf 18 mei het kunstgrasterrein daarom opnieuw ter beschikking stellen voor trainingen. We doen dat volgens alle voorschriften en adviezen waarover we beschikken.

WIE TRAINT WANNEER?

De communicatie met de trainers loopt volop en de voorkeuren komen nog steeds binnen. Dit weten we al:

  • U16 A en B, U14, U12B en U10 zullen 1x per week trainen
  • U12A: nog overleg gaande
  • U19: wachten nog even af, voorlopig nog geen training
  • Topgroep Boeckenberg: trainen enkel op vrijdag 29 mei
  • Topgroep Blauw Wit: trainen niet meer
  • Recreanten: hebben aangegeven op zaterdag te willen trainen

De spelers zullen door hun trainers gecontacteerd worden om dag en uur van de training af te spreken.

DE MAATREGELEN

De volledige tekst met de maatregelen die we voorzien vindt u hier.

We vragen u om deze tekst aandachtig door te nemen. 

Laat ons er met z’n allen voor zorgen dat we terug plezier kunnen beleven aan onze korfbalsport met de juiste discipline en met respect voor je eigen gezondheid en die van iedereen om je heen.

 

Beste Boeckenbergers,

Zoals beloofd blijven we de maatregelen van de overheid opvolgen.

Vandaag werd duidelijk dat we vanaf maandag 18 mei terug trainingen mogen organiseren voor maximaal 20 personen in open lucht op voorwaarde dat er een trainer aanwezig is en dat de nodige fysieke afstand bewaard wordt.

De raad van bestuur heeft vandaag beslist dat we onze spelers die terug willen trainen ook die mogelijkheid zullen bieden. Er wordt overlegd met de trainers en de praktische zaken worden geregeld.

Ten laatste vrijdag brengen we jullie op de hoogte wie wanneer kan trainen, welke regels daarbij moeten gevolgd worden en hoe we dit praktisch zullen organiseren.

We zien er naar uit om jullie binnenkort terug te laten genieten van jullie favoriete sport. Op een veilige manier!

Op 26 april is Marcel Wauters geboren zoontje van Jens en Astrid. 

Wij willen langs deze weg de ouders, tante Elke en de grootouders feliciteren. In deze corona tijd geboren worden is op zijn minst speciaal en we hopen dat de familie kleine Marcel snel kan zien en knuffelen. 

Omdat de omstandigheden ervoor gezorgd hebben dat Jesse geen afscheid heeft kunnen nemen zoals hij en wij dat graag zouden gedaan hebben, heeft Boeckenberg vandaag een persbericht uitgestuurd om Jesse te bedanken voor wat hij al die jaren voor de vereniging heeft betekend en voor de mooie momenten die hij ons, samen met z'n teamgenoten heeft bezorgd. 

Een gepast afscheid zullen we nog organiseren wanneer de omstandigheden dat praktisch toelaten. 

Het persbericht zoals het werd uitgestuurd vindt u hier (pdf). 

De tekst uit het persbericht vindt u hieronder.

Boeckenberg bedankt Jesse De Bremaeker voor 15 jaar topkorfbal

Het was al eerder bekend geraakt: Jesse De Bremaeker speelde dit seizoen z’n laatste wedstrijden op het hoogste niveau. De huidige omstandigheden hebben ervoor gezorgd dat dat afscheid, laat ons het zacht uitdrukken, anders verlopen is dan we allemaal (en zeker Jesse zelf) gewenst hadden.

Boeckenberg wenst daarom via dit persbericht terug te blikken op een uitzonderlijke korfbalcarrière. Een gepast afscheid zal zeker nog ingepland worden wanneer dat praktisch terug haalbaar is.

Beste clubs,

 

Moeilijke tijden nopen ons tot moeilijke beslissingen. Het is dan ook met de gezondheid van al onze spelers en van allen die ons dierbaar zijn indachtig, dat de Raad van Bestuur heeft beslist om de veldcompetitie 2019 - 2020 te annuleren. Overal worden er maatregelen opgelegd die ons beperken in de omgang met anderen om de verspreiding van het Corona COVID 19 virus tegen te gaan. We weten momenteel niet hoe lang deze nog van kracht zullen zijn. Daarnaast kunnen we niet zomaar een competitie opnieuw van start laten gaan zonder voorbereiding. Dat is geen verantwoorde manier van sporten. Bovendien zijn er onder ons die getroffen zijn door het virus. Hetzij zelf, hetzij één van hun naasten. Dit leidt tot quarantainemaatregelen waardoor mogelijk sommigen onder ons niet beschikbaar kunnen zijn. We vernemen ook al van gemeentes die maatregelen treffen en nu al hun terreinen niet meer beschikbaar stellen de rest van dit seizoen. De Raad van Bestuur had in overleg met het Comité Wedstrijdzaken verschillende scenario’s uitgewerkt, maar wil deze beslissing niet blijven uitstellen en wil duidelijkheid scheppen naar clubs, spelers en supporters.

De raad van bestuur van Boeckenberg had gisterenavond een primeur , de eerste vergadering op afstand was een feit. Voorlopig ligt de competitie stil , maar achter de schermen gaat alles natuurlijk gewoon door. Wat de terugronde veld en de beker betreft kunnen we nog geen nieuws geven , we wachten daar nog op richtlijnen van de KBKB. Tot we daar meer over weten gaan ook de gezamelijke trainingen niet door. Gezien het succes van het ontlenen van palen en de berichten die ik regelmatig krijgen van sportende , korfballende , bewegende Boeckenbergers denk ik dat iedereen in deze periode wel fit blijft. 

Onze vereniging heeft nog wel een aantal activiteiten en evenmenten gepland. Deze gaan we allemaal uitstellen naar een latere datum. 

De JAV die normaal morgen plaats vindt wordt ook uitgesteld , van de nieuwe datum krijgen jullie ruim op voorhand bericht.  

Nu we elkaar allemaal veel minder zien , niet meer samen kunnen korfballen of afspreken vind ik het wel belangrijk dat we als vereniging contact blijven houden. Hou daarom onze Facebookpagina en instagram BKCjeugd zeker in het oog want daar zal je regelmatig berichten zien verschijnen die ons blijven verbinden in deze tijd van afstand houden. 

Ik hoop dat alle Panters , familie en vrienden gezond blijven . 

Sarah Cordon

De impact van het coronavirus laat zich steeds meer voelen in het openbare leven. De raad van bestuur van Boeckenberg heeft vanavond overleg gehad over de manier waarop we in de eerstkomende dagen/weken zullen omgaan met de officiële adviezen in verband met de verspreiding van het virus.

We zijn van mening dat paniek helemaal niet nodig is maar dat we de richtlijnen wel moeten opvolgen om zo proactief onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen.

Daarom nemen we de volgende maatregelen:

  • Er zal niet getraind worden tot 22 maart. We zullen week per week de situatie opvolgen en beslissen of we deze termijn verlengen
  • Tot 31 maart zullen er geen wedstrijden of andere evenementen georganiseerd worden. Deze maatregel is in lijn met de beslissing van het kabinet van Ben Weyts om alle sportevenementen, zowel indoor als outdoor, tot 31 maart te annuleren
  • De jaarlijkse algemene vergadering (26 maart) en het Gala van de Gouden Paner (27 maart) worden verzet naar een latere datum
  • De Boeckenberg infrastructuur kan tot nader bericht niet gebruikt worden om op eigen initiatief activiteiten te organiseren

 

Volgende week zullen we de situatie terug evalueren en met een update komen van deze maatregelen.

We vernamen via de website van de KBKB dat de halve finales en finales van de zaalcompetitie afgelast worden. 

Boeckenberg Topgroep wordt als eerste in de rangschikking tot kampioen uitgeroepen. 

Onze jeugdploegen (U19 3de, U16 2de, U14 2de, U12 2de) zullen jammer genoeg hun kansen niet kunnen verdedigen. Ook in hun reeksen zullen de eerst gerangschikten tot kampioen worden uitgeroepen.

Uiteraard vinden we dit ongelooflijk jammer.  We begrijpen echter dat deze beslissingen die gemeente Beveren en de KBKB hebben moeten nemen in moeilijke omstandigheden in lijn liggen met de beslissingen die ook al door andere sportbonden werden genomen in functie van de gezondheid van iedereen. 

Iedereen die z'n ticket woensdag al afhaalde en betaalde kan dit nu vrijdag terug inleveren en krijgt z'n ticket terugbetaald. 

De Raad van Bestuur beraadt zich nog verder over hoe we zelf als vereniging omgaan met de adviezen die worden gegeven en houden jullie verder op de hoogte in verband met de clubactiviteiten. 

Hieronder vindt u de tekst die ook terug te vinden is op www.korfbal.be.

Kalender
  September 2020  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
Foto's
Trooper

Koop Online via Trooper

Bonvito login

E-mailadres 

Sporting A
Volg ons op Facebook

.

Events
Verjaardagen
21/09
Elfie De Boever
24/09
Andre Broeckx
25/09
Sarah Cordon
25/09
Thomas Thijs
28/09
Rene Cop
29/09
Eric De Bremaeker
01/10
Rik Van Aelst
03/10
Simonne Darcon
03/10
Marcel Cools
03/10
Evy De Hert
Twitter

Kon. Boeckenberg Korfbal Club vzw   |    Grensstraat 9   |   2100 Deurne   |   BTW BE 0408.601.117

info@boeckenberg-korfbal.be

 © 2016, website powered by Twizzit.com