Annelies Vandenberghe werd bereid gevonden om mee te werken aan de Open Korfbalschool Boeckenberg. Hiermede willen wij het open karakter van onze korfbalschool nog verder benadrukken.

Annelies is topkorfbalster bij Voorwaarts en was tijdens haar jeugdjaren opgenomen in de talentontwikkeling van de KBKB (Belgische korfbalfederatie), ondermeer onder Rudy Ramaekers, inspirator van de korfbalschool Boeckenberg. Zij trainde daar toen tot 2 keer per week, gedurende meer dan 4 jaar.

Zij is nu 28 jaar en opgeleid als Master in de Bewegingswetenschappen. Zij doctoreerde in de Biomedische wetenschappen. Annelies is lid van het atletencomité van het World Anti-Doping Agency (WADA), alsook van IKF en KBKB. Zij is tevens aangesteld als fysical coach bij de KBKB.

Annelies is speelster van het nationale team en heeft daar reeds 51 caps (2 WK's, 2 EK's en 2 World Games). Met Voorwaarts werd zij 1 keer veldkampioen (tegen Boeckenberg overigens). Zij speelde met Voorwaarts (vanaf haar 16de), 3 zaalfinales, 2 veldfinales en 1 bekerfinale.

Wij zijn zeer trots Annelies aan onze trainersstaf van de korfbalschool te kunnen toevoegen.