Dankzij een schitterende 2de helft zullen de U12 panters de finale spelen van de Jeugdbeker van België U12,
op zaterdag 28 april om 11 uur op Borgerhout/GW.

Kom met zijn ALLEN, ouders, kernspelers, rockers, jeugdleden, bestuur en ALLE BOECKENBERG en Blauw Wit fans, dit ploegje AANMOEDIGEN.  Ze verdienen het.  De toekomst van Boeckenberg ligt hier !!  IEDEREEN aanwezig in BLAUW - WIT en POSITIEF SUPPORTEREN !

verslag wedstrijd zie lees meer:

Na een moeizame eerste helft die eindigde met 3-3 en een "pep up talk" van de coach tijdens de rust begonnen de U12 panters de 2de helft terug hun gevreesde open en snel korfbal te spelen.  Dat resulteerde al na enkele minuten in een geruststellende 9 - 4 voorsprong.  Schutters van dienst: Mattijs, Mirko, Senne, Jani, Mira en Charlotte.  Tijd om de reserven te laten meespelen, Linde, Jani, Jana en Quinten.  Uiteindelijk werd het nog 9-6, maar de ganse ploeg heeft weeral voor dit geweldige succes gezorgd.  Knap U12 Panters.

Probeer ALLEMAAL volgende week op maandag (17u30-19u), woensdag (14u30-15u30) en 's avonds wedstrijd tegen Borgerhout om 18u30 (aanwezig 17u30) en vrijdag (17u30-19u) AANWEZIG te zijn.

KENNEN en KUNNEN = veel TRAINEN en DOEN en DURVEN = wedstrijden spelen !!