Breng mee sponsors aan, en krijg korting op het lidgeld – gratis lidmaatschap is mogelijk ! 

Het is mogelijk om een serieuze korting op het lidgeld te bekomen, door het aanbrengen van een of meerdere sponsors.  Elk lid kan een deel van het lidgeld (of zelfs alles) recupereren via het aanbrengen van nieuwe sponsors. Het systeem is zeer eenvoudig : 

Per 100 euro sponsoring die u aanbrengt, krijgt u later 25 euro lidgeld teruggestort. 

Onder nieuwe sponsors wordt verstaan : een sponsor die nog niet eerder door het bestuur was aangetrokken. Het hoeft uiteraard niet elk jaar om nieuwe namen te gaan : indien u vorig seizoen een sponsor aanbracht, en diezelfde sponsor blijft dit seizoen aan boord, dan krijgt u opnieuw de korting op het lidgeld. 

Dat is in de eerste plaats interessant voor ouders die zelfstandig zijn, of voor sporters die familie, kennissen of buren hebben met een eigen zaak. Maar ook ouders die op een plaats waar men vaste klant is durven vragen of men de club van zoon- of dochterlief niet eens een plezier wil doen, kunnen hun lidgeld terug verdienen. 

Het volstaat daarvoor om het sponsorcontract (zie bijgevoegd document) door de sponsor te laten invullen en dit terug te bezorgen aan de sponsorcel (sponsoring@boeckenberg-korfbal.be). 

Uw sponsor krijgt dan een factuur met de vermelding “Sponsoring volgens afspraak met ….”, en van zodra die betaald is wordt de korting terugbetaald aan het betrokken lid. Niet onbelangrijk : de sponsor krijgt via de factuur de mogelijkheid de sponsoring af te trekken van de belastingen. 

Via sponsoring@boeckenberg-korfbal.be kan u ook antwoord krijgen op eventuele vragen hier rond. 

Twee praktische voorbeeldjes :

  • Iemand die één nieuwe sponsor aanbrengt die een wedstrijdbal sponsort (kostprijs 150 euro), krijgt meteen 37,50 euro korting op het lidgeld.
  • Iemand die een bedrijf vindt dat een spandoek in de sporthal wil hangen (kostprijs 300 euro), kan zelfs tot 75 euro korting op het lidgeld krijgen