U14 : Boeckenberg A - Sikopi A (14-3)

De eerste 10 minuten van de wedstrijd gaat het zeer gelijkopgaand, beide teams creëren veel kansen, maar deze worden niet omgezet.  Aanvallend zoeken we teveel diepgang, wat het moeilijk maakt omdat Sikopi niet komt verdedigen.  Meer shots nemen is dan ook de boodschap.  Het is Mirko die ons met een inloper op 1-0 zet.  Het deksel is van de mand en we lopen stelselmatig uit naar 6-0, ook omwille van een strakke verdediging.  De opdrachten in verdediging, als voorbereiding tegen Kwik, worden mooi uitgevoerd, wat leidt tot knappe bal intercepties.

Ook in de tweede helft blijven we verder werken, zodat we de kloof verder kunnen uitdiepen.  Sikopi kan slechts 3x scoren, wat nogmaals ons verdedigend werk in de kijker zet.  Eindstand : 14-3

Doelpunten: Mirko (6), Mado (3), Mattijs (2), Jani (2), Aiko (1)

Knappe leiding door scheidsrechter Sven Ivo !

Vanaf nu voorbereiden voor de halve finale BVB as zaterdag tegen Kwik !  Alles kan !