ASKC - Boeckenberg : 4 - 3
A : Elfie, Aiko (Charlotte), Florian, Senne (Yani)
V : Mira, Mado, Matijs, Mirko

De weergoden lijken ons gunstiger gestemd dan Frank Deboosere voorspelde.  Terwijl het oplopen nog onder een dreigende hemel verliep, scheen het zonnetje bijna de hele eerste helft.

Maar daar stopt het zonnige verhaal.  ASKC speelde zijn ondertussen gekende agressieve korfbal, een scheidsrechter die dit spel onbestraft liet en twee sterke verdedigingen die van geen wijken wisten.  De langere armen van onze tegenstander en eigen mindere passen in de aanval doen ons geen goed en we komen niet in ons spel.  De stand na een volle eerste helft zegt alles : 2-0  in het voordeel van ASKC.

Vol hoop zien we onze spelers de tweede helft terug het veld op komen.  De scheidsrechter is duidelijk nog niet van visie veranderd wat tot frustratie van coach en supporters leidt.  Een stevige hagelbui doet de ref niet besluiten om het spel even stil te leggen.  Koude handen en vingers zijn het gevolg en doen geen goed aan de balhandelingen aan beide kanten.  Ook deze helft is het spelbeeld gelijkaardig.  Harde verdedigingen, langere armen, weinig doelkansen.

Wij kunnen uiteindelijk nog naderen tot 4-3 met goaltjes van onze heren Yani, Mirko en Matijs, maar de match is net te kort om een volgens de supporters verdiend gelijkspel uit de brand te slepen.