Kort verslag : Kapellen A - Blauw Wit A : 10 - 17  (6-9)
In de aanvang hadden onze Blauwwitjes het moeilijk om het balletje door de mand te krijgen.  Sterker in de combinaties en pakken kansen, maar scoren lukte niet.  Zo kon Kapellen 3-1 en 4-2 voorkomen.  De conditionele frisheid van onze spelers haalt de overhand en dat vertaalt zich ook in doelpunten.  Het gaat met een 0-6 vlot naar 4-8.  Daarna hobbelt het naar de rust.

De tweede helft heb ik niet kunnen zien, maar een blije coach Frank vertelde mij dat ze een ruime en verdiende overwinning behaalden.  Het brengt hen tevens aan de leiding van de rangschikking, weliswaar met evenveel punten als Limes, maar dank zij een beter doelsaldo.

Over vier weken start de zaalcompetitie.  Daaromtrent hebben we momenteel meer vraagtekens dan antwoorden.  De oorspronkelijke indeling in de reeksen van Hoofdklasse 3 is voor Blauw Wit A teruggeschroefd naar Hoofdklasse 4.  Een onmogelijke situatie qua wedstrijden, omdat er vier op ongeveeer hetzelfde tijdstip doorgaan, op verschillende locaties voor A en B.  Het laatste woord is hierover nog niet gesproken.