NL
EN
FR

De komende week ziet het trainingsschema er als volgt uit. 

Onze U19 sluiten deze week ook mee aan. 

De regels blijven dezelfde. Woensdag 3 juni komt de veiligheidsraad terug samen. We hopen samen met jullie dat dit nieuwe versoepelingen van de regels met zich zal meebrengen. Dat zou immers willen zeggen dat alles goed evolueert. 

We hopen ook dat woensdag zal bevestigd worden dat de horeca terug kan openen op 8 juni. De Foyer plant in dat geval een heropening op maandag 8 juni om 17u00. Hoe zij dat organiseren kan je hier ontdekken.

Veel plezier op de trainingen!

 

De voorbije week trainden we voor de eerste keer sinds de versoepeling van de maatregelen. Het was een succes en alles verliep vlot. 

Het trainingsschema van de volgende week vinden jullie hieronder. 

De U12A verhuizen naar maandagavond, de Topgroep van Boeckenberg sluit het seizoen op vrijdag af en het vrije trainingsmoment hebben we niet meer vermeld (geen interesse).

De maatregelen blijven dezelfde. 

Veel plezier toegewenst!

 

Na overleg met de trainers kunnen we jullie het volgende trainingsschema voorleggen voor de komende week. 

We verwijzen ook nogmaals naar het document met de maatregelen die we treffen en met wat we van jullie verwachten. 

Er zal telkens iemand klaar staan om jullie te ontvangen (maximum 10 minuten voor jullie training) en te begeleiden.

Een andere persoon zal jullie en jullie trainer bijstaan bij de praktische regeling (ontsmetten materiaal, handhygiene, 1,5m afstand etc) We zijn goed voorbereid en zijn ervan overtuigd dat alles vlot zal verlopen. 

Spelers uit ploegen die momenteel (nog) niet trainen, kunnen zich opgeven voor de vrije training op vrijdag. Het betreft individuele oefeningen of oefeningen per duo op eigen initiatief en onder supervisie van een door de Raad van Bestuur aangestelde verantwoordelijke coach. Julie kunnen jullie daarvoor wekeliks aanmelden bij Don Van Gorp (0477 28 16 90 of don.vangorp@telenet.be). Enkel na bevestiging van Don zal je op vrijdag toegang krijgen tot het trainingsveld. We zullen voor deze vrije training maximaal 10 personen toelaten op veld C. 

Tot op de eerstvolgende training! 

Na de nationale veiligheidsraad van 13 mei werd bekend gemaakt dat trainingen van sportclubs in openlucht weer mogelijk zijn vanaf 18 mei en voor maximaal 20 personen in aanwezigheid van een trainer.

Boeckenberg zal vanaf 18 mei het kunstgrasterrein daarom opnieuw ter beschikking stellen voor trainingen. We doen dat volgens alle voorschriften en adviezen waarover we beschikken.

WIE TRAINT WANNEER?

De communicatie met de trainers loopt volop en de voorkeuren komen nog steeds binnen. Dit weten we al:

  • U16 A en B, U14, U12B en U10 zullen 1x per week trainen
  • U12A: nog overleg gaande
  • U19: wachten nog even af, voorlopig nog geen training
  • Topgroep Boeckenberg: trainen enkel op vrijdag 29 mei
  • Topgroep Blauw Wit: trainen niet meer
  • Recreanten: hebben aangegeven op zaterdag te willen trainen

De spelers zullen door hun trainers gecontacteerd worden om dag en uur van de training af te spreken.

DE MAATREGELEN

De volledige tekst met de maatregelen die we voorzien vindt u hier.

We vragen u om deze tekst aandachtig door te nemen. 

Laat ons er met z’n allen voor zorgen dat we terug plezier kunnen beleven aan onze korfbalsport met de juiste discipline en met respect voor je eigen gezondheid en die van iedereen om je heen.

 

Beste Boeckenbergers,

Zoals beloofd blijven we de maatregelen van de overheid opvolgen.

Vandaag werd duidelijk dat we vanaf maandag 18 mei terug trainingen mogen organiseren voor maximaal 20 personen in open lucht op voorwaarde dat er een trainer aanwezig is en dat de nodige fysieke afstand bewaard wordt.

De raad van bestuur heeft vandaag beslist dat we onze spelers die terug willen trainen ook die mogelijkheid zullen bieden. Er wordt overlegd met de trainers en de praktische zaken worden geregeld.

Ten laatste vrijdag brengen we jullie op de hoogte wie wanneer kan trainen, welke regels daarbij moeten gevolgd worden en hoe we dit praktisch zullen organiseren.

We zien er naar uit om jullie binnenkort terug te laten genieten van jullie favoriete sport. Op een veilige manier!

Op 26 april is Marcel Wauters geboren zoontje van Jens en Astrid. 

Wij willen langs deze weg de ouders, tante Elke en de grootouders feliciteren. In deze corona tijd geboren worden is op zijn minst speciaal en we hopen dat de familie kleine Marcel snel kan zien en knuffelen. 

Omdat de omstandigheden ervoor gezorgd hebben dat Jesse geen afscheid heeft kunnen nemen zoals hij en wij dat graag zouden gedaan hebben, heeft Boeckenberg vandaag een persbericht uitgestuurd om Jesse te bedanken voor wat hij al die jaren voor de vereniging heeft betekend en voor de mooie momenten die hij ons, samen met z'n teamgenoten heeft bezorgd. 

Een gepast afscheid zullen we nog organiseren wanneer de omstandigheden dat praktisch toelaten. 

Het persbericht zoals het werd uitgestuurd vindt u hier (pdf). 

De tekst uit het persbericht vindt u hieronder.

Boeckenberg bedankt Jesse De Bremaeker voor 15 jaar topkorfbal

Het was al eerder bekend geraakt: Jesse De Bremaeker speelde dit seizoen z’n laatste wedstrijden op het hoogste niveau. De huidige omstandigheden hebben ervoor gezorgd dat dat afscheid, laat ons het zacht uitdrukken, anders verlopen is dan we allemaal (en zeker Jesse zelf) gewenst hadden.

Boeckenberg wenst daarom via dit persbericht terug te blikken op een uitzonderlijke korfbalcarrière. Een gepast afscheid zal zeker nog ingepland worden wanneer dat praktisch terug haalbaar is.

Beste clubs,

 

Moeilijke tijden nopen ons tot moeilijke beslissingen. Het is dan ook met de gezondheid van al onze spelers en van allen die ons dierbaar zijn indachtig, dat de Raad van Bestuur heeft beslist om de veldcompetitie 2019 - 2020 te annuleren. Overal worden er maatregelen opgelegd die ons beperken in de omgang met anderen om de verspreiding van het Corona COVID 19 virus tegen te gaan. We weten momenteel niet hoe lang deze nog van kracht zullen zijn. Daarnaast kunnen we niet zomaar een competitie opnieuw van start laten gaan zonder voorbereiding. Dat is geen verantwoorde manier van sporten. Bovendien zijn er onder ons die getroffen zijn door het virus. Hetzij zelf, hetzij één van hun naasten. Dit leidt tot quarantainemaatregelen waardoor mogelijk sommigen onder ons niet beschikbaar kunnen zijn. We vernemen ook al van gemeentes die maatregelen treffen en nu al hun terreinen niet meer beschikbaar stellen de rest van dit seizoen. De Raad van Bestuur had in overleg met het Comité Wedstrijdzaken verschillende scenario’s uitgewerkt, maar wil deze beslissing niet blijven uitstellen en wil duidelijkheid scheppen naar clubs, spelers en supporters.

De raad van bestuur van Boeckenberg had gisterenavond een primeur , de eerste vergadering op afstand was een feit. Voorlopig ligt de competitie stil , maar achter de schermen gaat alles natuurlijk gewoon door. Wat de terugronde veld en de beker betreft kunnen we nog geen nieuws geven , we wachten daar nog op richtlijnen van de KBKB. Tot we daar meer over weten gaan ook de gezamelijke trainingen niet door. Gezien het succes van het ontlenen van palen en de berichten die ik regelmatig krijgen van sportende , korfballende , bewegende Boeckenbergers denk ik dat iedereen in deze periode wel fit blijft. 

Onze vereniging heeft nog wel een aantal activiteiten en evenmenten gepland. Deze gaan we allemaal uitstellen naar een latere datum. 

De JAV die normaal morgen plaats vindt wordt ook uitgesteld , van de nieuwe datum krijgen jullie ruim op voorhand bericht.  

Nu we elkaar allemaal veel minder zien , niet meer samen kunnen korfballen of afspreken vind ik het wel belangrijk dat we als vereniging contact blijven houden. Hou daarom onze Facebookpagina en instagram BKCjeugd zeker in het oog want daar zal je regelmatig berichten zien verschijnen die ons blijven verbinden in deze tijd van afstand houden. 

Ik hoop dat alle Panters , familie en vrienden gezond blijven . 

Sarah Cordon

Kalender
  June 2020  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Foto's
Trooper

Koop Online via Trooper

Bonvito login

E-mailadres 

Sporting A
Volg ons op Facebook

.

Events
Verjaardagen
05/06
Filip Preckler
05/06
Anneleen Bellaert
05/06
Mattijs Preckler
06/06
Maria (annie) Wenselaers
08/06
Kate Petry
09/06
Maurits Claus
10/06
Joppe Leyder
14/06
Yannick Van Dyck
14/06
Jani Vandersteen
15/06
Stien Poelmans
Twitter

Kon. Boeckenberg Korfbal Club vzw   |    Grensstraat 9   |   2100 Deurne   |   BTW BE 0408.601.117

info@boeckenberg-korfbal.be

 © 2016, website powered by Twizzit.com