NL
EN
FR

Volgende zondag speelt de topgroep van Boeckenberg de vooruitgeschoven wedstrijden van blok Z06 tegen Floriant, mede-koploper in de rangschikking.  Een echte kraker dus om het jaar 2019 mee af te sluiten, met mogelijk een afgeladen tribune omdat dit de enige wedstrijd is van Top en Promo.

Voor Boeckenberg B verwelkomen we Tom Vlaminckx en voor Boeckenberg A Vincent Van Der Beken en Kenny Lauret om de wedstrijden te leiden.

Verslag: Putse - Boeckenberg : 24 - 26  (17-13)
A: Jesse DB (8+2s), Sara G (1), Lisa VG (1), Matthi D (1)
V: Jolien H (4), Brent S (2), Nikki S (3+s),Tibo (3)
Wissels : Tine P, Thias VL

Scheidsrechters : D. Mertens, S. Cleyman

Vrijdag na de training van de Top gonsde het van de geruchten omtrent de kwetsuur van Rick.  De tamtam verklaarde hem nog net niet geschikt voor het vilbeluik.  De waarheid is positiever : gekwetst ja, na de kerstvakantie waarschijnlijk terug speelklaar.  Hij zal mogelijk wel de wedstrijd tegen Floriant missen.
De wedstrijden op Putse zijn altijd geladen.  Tegen deze fysiek sterke tegenstrever heeft menig tegenstander het moeilijk en onze panters zijn daarop niet de uitzondering.  Bovendien moet Tibo, plaatsvervanger voor Rick, zich inwerken.  Niet direct de meest ideale situatie.

Verslag : Blauw Wit A – Rijko A : 13 - 20  (6-10)
A: Jelle (s), Kobe (3), Yentl (4), Lynn (1)
V: Thomas (1), Brent (1), Imke (1), Sofie (1)
Wissels: geen

Scheids : I. Bekaert

Eigenaardig genoeg heeft de afgebroken wedstrijd van vorige week ook een positieve impact.  Naast de teleurstelling om die wedstrijd opnieuw vanaf 0-0 te moeten beginnen -op een nog te bepalen datum-, geeft de goede start de indruk dat de spelers de knop hebben omgedraaid.  Tegen Rijko, een middenmoter in de rangschikking, zou eindelijk die vervelende nul kunnen uitgewist worden.  Het is dan ook met grote verwachtingen dat de wedstrijd wordt aangevat.

Voor alle ploegen , behalve de topgroep van Boeckenberg, is dit de laatste wedstrijd van het jaar 2019. Onze jeugd heeft zaterdag weer een thuisspeeldag , dat wil zeggen dat ze allemaal achter elkaar te zien zijn in het Boeckenberg Sportcenter. Om 12u30 bijten de U12A de spits af tegen ASKC  , gevolgd door de U12B tegen Rijko C. De U16 A en B spelen ook tegen Rijko en de U14 sluiten af tegen Borgerhout/Groen Wit. De U19 spelen ook op zaterdag maar op verplaatsing tegen Putse.

's Avonds kan je dan nog Blauw Wit A en B aan het werk zien , eveneens tegen Rijko , zij sluiten deze boeiende dag af . 

Zondag beginnen Blauw Wit 2 en 3 de dag in het sportcenter , maar in de namiddag gaan we op verplaatsing naar Putse waar we de topgroep gaan aanmoedigen . Hou rekening met de programatie op Putse !! De A ploeg speelt eerst om 15u30 en de B ploeg speelt daarna om 17u15.

Beheerder van de dag op zaterdag deel 1 = Sarah Cordon , deel 2 = Erik Dujardin

Deze namiddag trokken we in Berendrecht ten strijde tegen het Spartacusleger om eindelijk onze eerste punten in de zaal te gaan pakken.

In tegenstelling tot de voorbije weken starten we sterk aan de wedstrijd en bereiken we met punten van Brent (2s) , Jelle (2s), Thomas (2), Sophie (1) en Yentl (1) na een dikke 10 minuten een veelbelovende 5-puntenkloof: 3-8.

Met nog 13 minuten op de klok knalt de bal echter vol op de mobiele schotklok.  De klok houdt het verder voor bekeken, ploft voorwaarts tegen de vloer en wordt levenloos afgevoerd.  De scheids fluit hierop het eindsignaal, waarmee deze veldslag, die nog geen vol kwartier duurde, voorlopig eindigt.

Afwachten dus welk vervolg hieraan zal gebreid worden.

Patricia

Verslag: Boeckenberg – Kwik : 26 - 18  (10-11)
A: Jesse DB (3+s), Sara G, Lisa VG (5), Matthi D
V: Jolien H, Brent S (7), Rick V (5+s), Nikki S (4)
Wissels : Thomas T

Scheidsrechters : T. Van Grimberge, B. Elewaut

Dit weekend kwam de zaalkampioen van afgelopen seizoen op bezoek : de biekes van Kwik.  Dit seizoen loopt het in Merksem een beetje minder vlot, want het maximum werd afgegeven na de match tegen Floriant.  Onze spelers kunnen zich toch verwachten aan stevig weerwerk.  Onze panters starten met dezelfde opstelling voor een tribune die voor iets meer dan 2/3 gevuld was.  Er stond dus ook nog wat ambiance op het programma.
Onze panters lopen op met spelers van onze U12 als ploeg van de week.  En kiezen bij vertrek meteen voor het verkeerde vak.  Het vak van Jesse vertrekt in aanval, dus krijgen we voor de start een kleine verhuizing.

Het weekend begint bij de allerkleinste Panters met een Pieten training en een bezoek van de Sint. Zij gaan allerlei sportieve uitdagingen aan en kunnen met de sint op de foto . Na afloop worden zij allemaal getrakteerd op poffertjes , dat wordt gezellig !!

In de namiddag spelen de U12A op Sikopi en U14A en U16A op Temse . Op zondag spelen onze U19 thuis tegen Vobako en de U12B gaan naar Hoevenen. Onze jeugd heeft een hele goede start genomen en we wensen hen ook dit weekend allemaal veel korfbalplezier en mooie wedstrijden.

Onze topgroep speelt zondag thuis tegen titelverdediger Kwik . Een niet te onderschatten wedstrijd dus alle supporters zijn welkom. De U12A zijn ploeg van de week en zij zullen alvast met velen komen supporteren en mee oplopen met onze toppers.

Blauw Wit 3 moet zondag naar HMKC en Blauw Wit 2, A en B worden verwacht op Spartacus . De moeilijke reeks van Blauw Wit A en B heeft hen nog niet veel geluk gebracht , hopelijk zondag de eerste overwinning, steun vanuit de tribune is ook daar welkom!

Dit weekend zijn er weer zakjes snoep en mandarijntjes te verkrijgen bij de inkom , de opbrengst hiervan gaat naar Boeckenberg . En wie een gokje wil wagen mag alvast nadenken over zijn pronostiek , Karen komt langs om hem te noteren.

Beheerder van dienst zondag : Truus Meermans.

Kalender
  February 2020  
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
Foto's
Trooper

Koop Online via Trooper

Bonvito login

E-mailadres 

Sporting A
Volg ons op Facebook

.

Events
Verjaardagen
21/02
Marco Spelten
21/02
Maura Da Silva
22/02
Tibo Dujardin
22/02
Claudia Mertens
22/02
Danny Goossens
24/02
Famke Wuyts
25/02
Julie Boden
25/02
Hannah Braet
28/02
Mathias Van Gucht
29/02
Kris Sleeckx
Twitter

Kon. Boeckenberg Korfbal Club vzw   |    Grensstraat 9   |   2100 Deurne   |   BTW BE 0408.601.117

info@boeckenberg-korfbal.be

 © 2016, website powered by Twizzit.com