NL
EN
FR

PKC - Boeckenberg : 31 - 21 (16-12)
A: Davor D, Nick J (5+s), Sara G, Nikki S (1)
V: Jeff C (2), Jesse DB (6+3s), Jolien H (1), Karen VC (2)
Wissels : Matthi D, Glenn G

Het went dus echt nooit of te nimmer. Heel de club - supporters, spelers, begeleiding - leeft naar deze ene wedstrijd toe. Ondanks het feit dat dit de zevende maal is, voel je elektriciteit in de lucht, bij iedereen. Is het de hoop van zevende keer goede keer ? Is het de spanning voor elke belangrijke ontmoeting ? Bij iedereen is het wellicht verschillend. De boodschap is vooraf duidelijk : de (zaal)competitie primeert. Natuurlijk willen de spelers winnen, de zaaltitel pakken in eigen land is en blijft zeer belangrijk. Davor denkt speelklaar te zijn en zal dus starten. Matthi krijgt de richtlijn zich de hele tijd paraat te houden.

Vriend en vijand is, alweer, diep onder de indruk van ons blauwwit panterlegioen : talrijk, luidruchtig, ondersteunend, gedurende de ganse wedstrijd. Een prachtig zicht, een teistering voor de oren. Dank u wel supporters : GEWELDIG ! 

 

U kunt de foto's bekijken en downloaden via volgende links. Met dank aan Marco Spelten van Actiefotografie :

Boeckenberg - Marmara : https://flic.kr/s/aHskpp1nqm

Boeckenberg - Benfica : https://flic.kr/s/aHsksSpkwb

Boeckenberg - PKC : https://flic.kr/s/aHskpr8NZv

Verslag : Benfica - Boeckenberg : 19 - 32 (5 - 14)
A: Sanne P (2), Nikki (1), Nick (11), Yannik (1)
V: Jolien H (2), Karen VC (1), Jeff C (1), Jesse DB (7+5s)
Wissels : Matthi D (1), Glenn G

Deze Portugese ploeg is ondertussen een vertrouwde tegenstander geworden. De laatste ontmoeting in Papendrecht wonnen onze panters met ruim verschil. De wedstrijd vandaag diende als testparcours voor morgen, de finale, tenminste als alles zijn normale gangetje zou gaan. Davor testte tijdens de opwarming en de resultaten waren bevredigend. Ook de schouder van Jesse was onder de kundige handen van Niels hersteld.

Boekenberg - Marmara : 28 - 6 (12-2)
A: Nick J (8), Glenn G (1), Sara G, Fauve VG (4)
V: Lenke DB (2), Jolien H (1), Matthi D (6), Jeff C (1+s)
Wissels : Jesse DB, Yannik S (2), Karen VC, Jelle DS (2), Ellen V

Marmara, onze eerste tegenstrever in deze 50ste Europacup, is meteen een grote onbekende. Nooit een wedstrijd van gezien, laat staan een tegen gespeeld. Niet dat we met enige vrees tussen de lijnen komen, een eerste ontmoeting is altijd een beetje stressen : wennen aan de zaal, aan de vloer, de temperatuur. Vooral die is in overvloedige mate aanwezig. Onze blauwwitte pantersupporters, al direct in ruim aantal op de tribune, nestelen zich in een helft van de zaal en beginnen tijdig aan de opwarming. Of is het toevallig dat daar ook de, weliswaar minieme, bar is terug te vinden ?

Wij vernamen via de officiele website van het IKF dat de wedstrijden in Boedapest kunnen worden gevolgd via Live Streaming. Eea heeft voor gevolg dat de Europacupfinale in de Boeckenberg Foyer op groot scherm te bekijken zal zijn.

De wedstrijd gaat van start om 16u00. De Boeckenberg Foyer zal vanaf 14u30 geopend zijn. Voorafgaand aan de finale zijn er overigens ook nog enkele andere activiteiten in het Sportcenter.

De link waarop de Streaming te bekijken is: http://www.worldkorfball.org

Vanavond ontvingen wij uit Boedapest bijgaande Europacup brochure die we graag met jullie willen delen.

U kunt de brochure hier downloaden. Veel leesgenot.

Volgende week woensdag is het zo ver. Dan vertrekt de spelergroep naar Boedapest voor de eindronde van de Europacup.

Via deze weg willen wij nog de laatste info verstrekken aan onze supporters over de praktische afspraken. De spelers zijn op de hoogte gesteld van de planning via afzonderlijke mail.

De groep vertrekt op woensdagavond 13/1 vanaf het Boeckenberg Sportcenter. Er wordt voorafgaand nog gegeten vooraleer we omstreeks 17u45 op de bus stappen richting Zaventem. We nemen daar de vlucht van SN Brussels Airlines om 20u45 (SN 2829 - aankomst om 22u40).

Supporters die willen mee-eten kunnen zich aanmelden op info@boeckenberg-korfbal.be. Er is spaghetti verkrijgbaar alsook de broodjes en andere gerechten zoals traditioneel bekend. Praktisch gezien het gemakkelijk zijn dat hiervoor op voorhand wordt aangemeld.

De verplaatsing naar Zaventem gebeurt per autocar. Supporters die dezelfde vlucht hebben, kunnen mee op de bus mits betaling van 10,00 € als deelneming in de kosten. Graag op voorhand (aantal plaatsen is beperkt) aanmelden per mail op info@boeckenberg-korfbal.be. Betaling bij het opstappen.

De spelersgroep zal niet aanwezig zijn op de openingceremony (woensdag 17u00). Wij hebben ervoor geopteerd om de spelers en begeleiding zo weinig mogelijk te laten verletten op hun werk c.q. school, zeker gezien diverse van onze spelers reeds een zware internationale kalender achter de rug hebben tijdens en voor het afgelopen WK Korfbal.

Boeckenberg speelt zijn wedstrijden op volgende dagen en uren :

- Donderdag om 16u50 tegen de winnaar van Marmara (TUR) tegen Bonson (FRA)
- Vrijdag staat de wedstrijd om 20u30 geprogrammeerd tegen de winnaar van Benfica (POR) / Trojans (UK)-Warzsawa (POL)
- De finale op zaterdag is om 16u00 voorzien met aansluitend de medaille uitreiking. Meer informatie is terug te vinden op de IKF website.

Terugkomst is voorzien op zondag 17 januari (vlucht SN 2826 aankomst Zaventem om 19u40). De groep keert terug per autocar naar het Boeckenberg Sportcenter waar we rond 21u30 denken te arriveren. Op voor de terugreis kunnen supporters gebruik maken van deze bus, eveneens aan 10,00 € per persoon, op voorhand aan te melden op info@boeckenberg-korfbal.be.

De spelers en supporters verblijven in het Novotel Danube gelegen aan de oevers van de Donnau, vlak tegenover het Hongaars parlement. Er zullen ca 60 supporters onze spelersgroep vergezellen.

De wedstrijden worden gespeeld in "Sports hall Gabányi László, 1116 Budapest, Hauszmann Alajos utca 5". De sporthal is bereikbaar met het openbaar vervoer (tram).

De inkomprijzen zijn 20,00 € voor een passe-partout, 10,00 € voor de finaledag en 5,00 € voor alle andere dagen.

Wij houden de thuisblijvers op de hoogte van het verloop via onze website en FB pagina. Of de finale via LiveStream te bekijken is, is vooralsnog niet bekend. Meer nieuws zal hierover pas tijdens het tornooi bekend zijn. Hou hiervoor ook het YouTube kanaal van het IKF in de gaten alsook de website www.worldkorfball.org

Vandaag werd het wedstrijdschema gepubliceerd.

Het tornooi start op woensdag 13 januari 2016. Boeckenberg start pas op donderdag.
Op woensdag om 17u00 staat wel reeds de Opening Ceremony ingepland.

Boeckenberg speelt op donderdag om 16u50 tegen de winnaar van Marmara (TUR) tegen Bonson (FRA). Op vrijdag staat de wedstrijd om 20u30 geprogrammeerd tegen de winnaar van Benfica (POR) / Trojans (UK)-Warzsawa (POL).

De finale op zaterdag is om 16u00 voorzien met aansluitend de medaille uitreiking. Meer informatie is terug te vinden op de IKF website.

Nu de competitie van start gaat is het nog 7 weken voor het vertrek naar Boedapest.

Het Novotel Danube liet ons weten dat er nog slechts enkele kamers vrij zijn. De bookingslijst is hierbij ingesloten

Voor diegenen die hun hotelkamer nog niet hebben gereserveerd : u kunt het bookingformulier hier downloaden. 

De Europacup vindt plaats in Boedapest van woensdag 13 januari 2016 tot zaterdag 16 januari 2016. Het wedstrijdprogramma wordt eerstdaags bekend gemaakt.

Vandaag ontvingen we voor het eerst informatie uit Budapest over de Europacup (13/1-16/1, 2016)

De sporthal wordt "Sports hall Gabányi László, 1116 Budapest, Hauszmann Alajos utca 5". U kunt hen terugvinden op bijgevoegde kaart. De sporthal is bereikbaar met het openbaar vervoer (tram).

De inkomprijzen zijn 20,00 € voor een passe-partout, 10,00 € voor de finaledag en 5,00 € voor alle andere dagen.

Er is een nieuwe update van de bookinglijst beschikbaar. Personen die via andere kanalen hun kamer in het hotel hebben geboekt, zijn niet vermeld in deze lijst. U kunt hem hier downloaden.

Kalender
  June 2024  
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Foto's
Sporting A
Events
Verjaardagen
17/06
Gie Lauryssens
19/06
Menno De Laet
20/06
Blen Kasay
22/06
Nils Antonise
22/06
Daan Vanvinckenroye
25/06
Axel Delaruelle
25/06
Roxanne Van Hoofstat
25/06
Jesse De Bremaeker
26/06
Bjorn Petry
28/06
Radek Mossakowski
Twitter

Kon. Boeckenberg Korfbal Club vzw   |    Grensstraat 9   |   2100 Deurne   |   BTW BE 0408.601.117

info@boeckenberg-korfbal.be

 © 2016, website powered by Twizzit.com