Met nog 4 weken en 3 zaalwedstrijden te gaan, sijpelt de eerste informatie over de finalewedstrijden.

Er zijn alvast een paar nieuwigheden te melden.

Eerst en vooral gaan alle wedstrijden door in de vernieuwe BLOSO Sporthal in Herentals. De finale van de topleague wordt op zaterdagavond 25/03/2017 gespeeld, niet meer op zondag.

Wie al eens een blik heeft geworpen op de rangschikkingen zal gezien hebben dat een aantal ploegen van onze verenigingen in aanmerking komen voor de kruisfinales.  Onze fanions en de 2 U19-ploegen hebben hun ticket al beet; U12 en U16 zullen nog een inspanning moeten doen, maar ze hebben nog alle kansen. Het kan dus een zeer druk kruisfinaleweekend worden.

Intern moeten we nog een en ander bespreken en vastleggen.  Nog even wachten op precieze informatie, dus.

Onder "lees meer" staat het volledig programma.

Wie zin heeft kan vanaf 9 maart elke maandag een balleke komen gooien. Start om 13u30 tot de goesting over is.

De Sint Komt op Bezoek

Zaterdag 7 december

11u15 - 12u30

Wriemels-Mono's-Pupillen & U'12

Snel Inschrijven bij

zwartepiet@boeckenberg-korfbal.be

voor 15 november as

verdere info in volgend clubblad

Aan de spelers en speelsters van de gewestelijke ploegen en/of recreanten:

De eerste zaaltraining van de de C is op woensdag 23/10 van 20.30 tot 22 uur

Dit is het normale trainingsuur van de topgroep, maar die dag spelen ze buitenshuis een oefenmatch, wat ons de kans geeft prime time te trainen in onze eigen prachtige sporthal.

Aangezien we een grote zaal hebben, en een beperkte C-groep, nodigen we graag spelers van de gewestelijke ploegen en recreanten uit om mee deel te nemen aan dit trainingsmoment.
Met vragen kan je terecht bij An Van Den Eede. Hopelijk zien we jullie masaal aanwezig op 23/10 Wink

Groetjes
Anneke

Met 30 mini panters gingen we van start met onze leuke paastraining. Er werden allerlei proefjes afgewerkt met tennisballen, kleine neusjes, hoedjes, hoepels, fietsbanden, grote en kleine korven en een superleuke hele hoge paal, DE langnek.  Onze spelertjes werkte niet alleen de sportieve spelletjes af maar kregen ook nog allerlei quizvragen op te lossen, maar vooral ... er werd veel plezier gemaakt!!

De paashaas had zijn best gedaan en heel veel kleine paaseitjes verstopt op het veld.  Na onze zoektocht sloten we deze plezante training samen af met chocomelk en lekkere poffertjes.

' t Was leuk en plezant!!!

Zaterdag 1 december was de Sint op bezoek bij onze jonge panters en het was super plezant.

De lieve sint en de zotte zwarte pieten, in een gloednieuw pak, samen met onze mini panters konden genieten van een leuk feestje.

De goochelaars toverden sjaaltjes, ballonnen, flessen, glaasjes en nog veel te voorschijn.  Met de grote verwisseltruc in de spookkist keken ook de mama's en papa's verwonderd toe!!  Knap!

Natuurlijk hoort er bij een feestje een dansje.  De spelertjes, samen met de zotte pieten, dansten op de "Zwarte Pieten Stijl" en het alomgekende 'Pestliedje' en buiten goed korfballen kunnen onze pantertjes zeker ook leuk swingen!

De Sintpakjes waren gevuld met het exclusieve panterzakje, lekkere snoepjes, speculaas, chocolade en gezond fruit!

De Sint had ook voor ALLE jonge panters een speciaal cado mee : een mooie vlag met onze mooie slogan : 'Mini Panters Durven'

Plezant, Fijn, Leuk .... allemaal lachende mini panters!!  Tot volgend jaar Lieve Sint en breng je zotte pieten alvast maar terug mee!

Om 10u00 fluit scheidsrechter Jan Nelen de eerste wedstrijd op gang.  Boeckenberg en Riviera bijten de spits af van het tornooi met een nieuwe sponsor, Belfius, en in een nieuwe vorm.  Door allerlei omstandighden konden er slechts 5 juniorploegen gevonden worden om deel te nemen.  Geen reeksen en geen finaleronden, maar alle ploegen die in directe confrontatie zullen uitmaken wie op het einde van de dag met de wisselbeker naar huis mag.

Op zaterdag 20 oktober is er een speciale Halloween training voor al onze wriemels, mono's en pupillen. Wij verwachten iedereen verkleed !!

Na de training volgt er nog een verrassing in de vorm van een knutselen en smullen. Alle activiteiten gaan door van 11u00 tot 13u30. Iedereen op post.

We konden gisteren nog genieten van het mooie zomerweer op het Boeckenberg Sportcenter.

12 ploegen namen er deel aan het traditionele volleybaltornooi, deze keer voor het eerst op ons mooie grasveld. Eddie kreeg er heel wat complimenten over de staat van het veld. Na de zomer gaan wij het grasveld ook gebruiken voor onze korfbalactiviteiten.

Ook het petanquetornooi werd druk bijgewoond.

Na afloop werden de organisatoren nog in de bloemetjes gezet, onze kampioenen gehuldigd en kwamen ook onze jeugdtrainers en -ploegen aan bod. De BBQ werd aangestoken en de meer dan 170 feestneuzen konden gaan aanschuiven.

Na afloop werd nog lang nagepraat en konden we Spanje (tegen Frankrijjk) nog zien zegevieren op groot scherm. Het is mooi geweest.

Iedereen wordt nog een prettige vakantie toegewenst.

Boeckenberg webshop

30% korting voor onze leden