Onze eerste uitstap zal uitzonderlijk op een donderdag plaatsvinden (omdat het Huisje van Majutte niet open is op dinsdag). We reizen met de trein (lekker relax en zo vermijden we files). Treinticketten (€ 6,5 pp heen en terug) kunnen aangekocht worden via de website van de NMBS. Wie niet in die mogelijkheid is kan mij een seintje geven en dan regel ik het wel.

We ontdekken Blankenberge op een andere manier. Deze stad beschikt over een groot aantal huizen uit de belle époqueperiode, gedecoreerd met art nouveau wandtegels, smeedwerk, glasramen …  We bezoeken het minimuseum: het Huisje van Majutte (gratis). We wandelen voorbij de revuezaal het Witte paard, langs de zeedijk naar de Pier; het Belle Epoque centrum (inkom € 2,5) en kuieren terug naar het station.

We verzamelen in de hal van het Centraal station van Antwerpen (beneden aan de trappen) om 9u30. De trein vertrekt iets vóór 10 uur (overstappen Gent Sint Pieters) en komen rond 12 uur aan in Blankenberge, we wandelen langs de winkelstraat naar een restaurant voor de lunch.

Graag laten weten of je meegaat ten laatste 14 maart 2018 (lutgtx@msn.com of 0485617653).

Groetjes

Marc en Lut