Traditioneel hielden we tijdens het Hemelvaartweekend ons jeugdweekend en dat is een waar succes geworden! Meer dan 100 panters verzamelden zich voor drie dagen vol plezier, we verbleven opnieuw in Ter Helme, Oostduinkerke.


Het weer was perfect, de grijze wolken hadden net op tijd plaats gemaakt voor een aangenaam zonnetje. Hierdoor werd de sfeer nog beter. Er stonden allerlei leuke activiteiten op de planning: quiz, speurtocht, go-kart, minigolf, de wedstrijd RAFC-Union kijken, spelen in de speeltuin en bosjes en zwemmen in het subtropisch zwembad.

Tijdens het strandspel vrijdagvoormiddag kwam niet alleen teamgeest, samenwerking en creativiteit naar voren, maar zorgden de leuke strandspellen ook voor veel gelach en onvergetelijke momenten, oa strand darts, de schelpenslag, het woorden en piramides vormen, bergen maken.

Uiteraard sloten we af met een dansfeestje, terwijl de oudere jeugd ging genieten van de zonsondergang op het strand.

Iedereen genoot van de tijd samen en er werden nieuwe vrienden gemaakt. De leuke, energieke sfeer was overal te voelen. Ook de begeleiders zagen dat het goed was en hadden een gezellige tijd.

Kortom, het jeugdweekend aan zee was een onvergetelijke ervaring vol plezier en goede herinneringen voor alle deelnemers.